Xn–tygpse-lua.nu

Tygpåsar i butik till kunderna

Låt dina kunder vara en reklampelare! Ge kunderna valet att köpa en tygpåse till sina varor istället för en i plast eller papper. En tygpåse används vanligen flera gånger om och då kommer ert varumärke att synas flertalet gånger för många potentiella kunder.

tygpåse för butik

Mervärde för kunden

För dina kunder blir en tygpåse ett mervärde då de kan använda denna flera gånger än att endast bära hem sina fynd i en gång som man ofta gör med en plast eller papperspåse. En plast- eller papperspåse går till att sätta sopor i medans en tygpåse kan användas för att transportera exempelvis lunchlådan till jobbet, förvara barnens ombyten i skolan eller varför inte ta med för att slippa köpa nya plast eller papperspåsar när man handlar.

Tryck på tygpåse

Med en tygpåse finns det många möjligheter till tryck. Du kan välja att trycka över hela tygpåsens yta eller en liten logga. Tänk på att göra din tygpåse så att ni tror era kunder kommer att vilja bära runt på den om och om igen. Är ni tex en modekedja kan ni göra en tygpåse med tryck som är stilrent och passar till det mesta då era kunder kanske är modemedvetna.

Tänk igenom hur ni vill att er påse ska fungera. Ska den vara en reklampelare för ert varumärke endast eller vill ni även få med något mer budskap? Är ni en ny butik och vill att era kunder ska hitta tillbaka till er eller kanske upptäcka er onlineshop kan ni lägga till denna information på tygpåsen.

Modell av tygpåse

Vilken modell av tygpåse ska man då välja för att ha till sina kunder? Till att börja med så tänk på att det inte ska vara för dålig kvalitet så att ert tryck försvinner eller att tygpåsen riskerar att gå sönder. Då tappar den snabbt sitt syfte i att mottagaren vill använda den om och om igen så att ert varumärke får chans att synas.

Annat att tänka på är hur långa banden ska vara och vilket material man ska välja. Populära tygpåsar är de som går att vika ihop och tar liten plats för då kan de tas med enkelt i en handväska för att användas vid behov. Många föredrar även långa axelband för att kunna hänga dem över axeln. Är ni däremot en butik som säljer exempelvis matvaror eller liknande där man ska bära på tyngre saker så kan det vara att föredra med kortare band så den kan bäras i handen och då krävs även ett tåligare material.