Xn–tygpse-lua.nu

Kategorier
Påsar

Tygpåsar – en fantastisk möjlighet till varumärkesuppbyggnad!

Få produkter sprider ert varumärke och budskap så stort, tydligt och till så många människor som tygpåse med tryck. Genom att dela ut tygpåsar i bra kvalité med ett snyggt tryck kan ni sprida ert varumärke till tusentals personer till en väldigt låg kostnad. Välj en tygkasse i bra kvalité så att mottagaren av påsen alltid väljer just er tygpåse att ta med sig grejer i när de ska ut på en tur. En snabb runda på stan kan leda till tusentals exponeringar av ert varumärke och stärker sakta men säkert ert varumärke!

Välj ert tryck med omsorg, ett stort logotryck med ett kampanjerbjudande kanske är frestande, men kommer mottagaren att vilja använda den år efter år om trycket är oaktuellt efter några månader? Kanske är det i vissa tillfällen bättre att välja ett diskret logotryck som inte sticker ut och blir alltför skrikigt för att få mottagaren att vilja använda påsen om och om igen! Är tygpåsen tänkt att stärka en kampanj eller liknande eller om ert varumärke är något som folk med glädje visar att de tillhör eller representerar går det med fördel att trycka större tryck och kampanjerbjudanden dock!

Av största vikt är att välja en tygpåse i bra kvalité och gärna med någon detalj eller design som sticker ut lite, den kanske kostar lite mer i stunden men det tar den igen i antalet exponeringar på sikt då mottagaren förmodligen ser den som mer exklusiv och använder den oftare och under längre period under många år framöver. En tygpåse som ser billig ut och går sönder efter en kort period gör ingen glad och sprider i värsta fall ert varumärke på ett dåligt sätt.

tygpåsar med tryck

Det är viktigt att välja rätt leverantör när man ska ha tygpåsar som ska representera ert varumärke. En av marknadens största leverantörer av tygpåsar är Printoz.se, på deras hemsida finner ni tusentals tygpåsar med tryck i olika designs och färger.

Viktigast när man väljer tygpåse är att den är rätt för era mottagare, det kan vara kunder eller anställda. Ni känner dessa personer bäst och vet vad de vill ha och vilken produkt som kommer passa dem. Välj ut en tygpåse som ni tror att de kommer vilja bära med sig med stolthet när de är ute på ärende eller på sin fritid, då får ni garanterat nöjda mottagare och en representant som sprider ert varumärke under lång tid!