Xn–tygpse-lua.nu

Om oss

Vi hjälper dig att nå ut med ditt reklambudskap. Våra tygpåsar av hög kvalitet är utmärkta reklamprodukter. Tygpåsar blir uppskattade av sin mottagare och har många användningsområden. Framför allt går det att använda dem om och om igen. Det ökar exponeringen för en tygpåse med reklamtryck. Resultatet är en effektiv reklamprodukt som ger mycket valuta för pengarna.

Stort utbud av tygpåsar

I vårat sortiment finns ett flertal olika varianter av tygpåsar i olika storlekar. Oavsett behov går det att hitta en passande produkt. Tygpåsar görs i hållbara och slitstarka material som bomull av hög kvalitet eller polyester. Bomull är ett naturligt material som har många goda egenskaper och lämpar sig väldigt bra för tryck. Polyester är väldigt tåligt och ett perfekt alternativ för den kostnadsmedvetne. Det är inga problem att hitta billiga och hållbara tygpåsar till förmånliga priser. Gå gärna igenom vårat sortiment för inspiration. Har du frågor om våra tygpåsar är du välkommen att ta kontakt.

Tygpåsar allt vanligare

Allt fler svenskar använder redan tygpåsar och det finns för närvarande en stark trend som visar att användningen fortsätter att öka. Tygpåsar gör nämligen stor skillnad för miljön. En vuxen svensk som istället använder billiga plastpåsar kan behöva använda hundratals under ett år om de kastas bort efter en enstaka användning. Samma person kunde använt en tygpåse och gjort både sin egen plånbok och miljön en stor tjänst.

Miljövänliga tygpåsar

I dagens samhälle har miljömedvetenheten ökat. Det är något vi har tagit fasta på genom att erbjuda miljövänliga tygpåsar tillverkade av miljöcertifierad bomull. Den är tillverkad utan kemikalier och under hållbara förhållanden som inte ger negativ miljöpåverkan.